Happy Customers

Ontdek wat onze leden te zeggen hebben.

Lees hier hun reviews en krijg een eerlijk inzicht in hun ervaringen tijdens onze lessen.

Ik als groentje kan ook mee sporten bij Kelly

Amanda de G.

Bewegen met Kelly is echt een aanrader!!
Vandaag heb ik de small group les gevolgd, en dit was echt super leuk en motiverend om te doen. Kelly past de trainingen aan naar het niveau van de aanwezige sporters. En ze geeft duidelijke uitleg en tips over hoe je de oefeningen het beste uit kunt voeren. Waardoor zelfs ik als sport groentje alle oefeningen met plezier heb kunnen doen.

Bootcamps are fun

Salvo V.

I recommend to try it out! I did, and I am very happy to have joined Kelly’s bootcamps! They are fun, well designed and in there is good balance: cardio, core, power, strength and streching. Thank you Kelly for your classes. You are a pro!

Professionele en gedreven trainer

Mireille van S.

Kelly weet je te motiveren om het uiterste uit je zelf te halen. De oefeningen zijn kort, krachtig en effectief. Ze pakt iedere week alle spiergroepen aan met afwisselende oefeningen. Ze corrigeert goed; ze houdt je houding bij de uitvoering van de oefeningen scherp in de gaten. Kortom een erg goede workout gegeven door een professionele en gedreven trainer.

Small group training met een big smile

Saskia D.

Vanavond de small group-training gedaan. Pittig! Kelly let goed op of alles goed uitgevoerd wordt, geeft aanwijzingen om t nog beter te doen en moedigt aan om door te zetten….en dat met een big smile. Erg leuk om te doen!

Ik voelde mij de gehele dag top na de training

Mandy L.

Gisteren voor het eerst een Bootcamp les gevolgd bij Kelly! Dit was echt top!
Kelly weet je goed te motiveren om door te gaan als je bijna niet meer kan, geeft goede aanwijzingen en is erg professioneel. Ze is erg kundig in haar werk. De tijd vloog voorbij. Ik voelde mij heel de dag top na mijn training bij Kelly en is zeker voor herhaling vatbaar! Ik zeg zeker doen

Heerlijk sporten in de buitenlucht

Marte M.

Kelly is communicatief, kundig en -niet onbelangrijk- heel aardig. In de work-out geeft ze heel goede, afwisselende oefeningen voor diverse spiergroepen. Heerlijk om te sporten in de buitenlucht! 

Gezellig en ontspannen sfeer tijdens de training

Anita de J.

Vanavond voor het eerst een small group sessie gevolgd. Met gezonde spanning erheen want is het wel wat voor ons? Maar wat ben ik blij dat we dit gedaan hebben. Heerlijk in de buitenlucht alles word goed uitgelegd aangepaste oefeningen gegeven als het fysiek niet gaat en goed gemotiveerd. En daarbij ook gezellig en een ontspannen sfeer. Wij kijken nu al uit naar volgende week! Zodra de spierpijn verdwenen is haha.

Gevarieerde training met uitleg en hulp

Rohalt S.

Voor de eerste keer meegedaan met een les bootcamp. Erg leuk en leerzaam om te doen en mee te maken hoe zo’n les gaat. Gevarieerd programma met goede uitleg/instructie waarbij je ook geholpen en gecorrigeerd wordt om de oefening goed te kunnen doen !! En ook erg fijn om in de buitenlucht te sporten !!

Zorgvuldig afgestemd op sporters en weersomstandigheden

Jose S.

Vriendelijk, zorgzaam en zorgvuldig.

Vanmorgen wezen sporten met Kelly. Op advies van een paar enthousiaste medelopers had ik mij aangemeld. Maar het was koud, en ik had geen zin, en ik kreeg visioenen van doemscenario’s met snelle jonge sporters en eindeloos saaie buikspieroefeningen.

Niets bleek minder waar. Gelukkig. Kelly had de training gedegen voorbereid en zorgvuldig afgestemd op de aanwezige sporters en de weersomstandigheden. We deden een afwisselend circuitje, waarbij de meeste oefeningen variaties hadden om ze moeilijker of makkelijker te maken. Zo was het circuitje precies uitdagend genoeg.

De uitleg was helder, een korte instructie, voordoen, en duidelijke aanwijzingen tijdens de uitvoering. Aansporend, zonder dwingend te zijn.

Dank je Kelly, tot binnenkort!

Vandaag voor de eerste keer meegedaan met Bewegen met Kelly!

Jackie van A.

Het was een hele goeie leerzame workout!! Ben erg tevreden, werd goed uitgelegd en ook opgelet of we de oefeningen goed uitvoeren! Kan niet wachten op de volgende les! Doe graag weer mee!

Bootcamp is een aanrader

Astrid K.

Super les gehad vanavond. Normaal ga ik altijd naar de sportschool en moest ik ff uit mijn comfortzone. Maar heerlijk getraind. En de bootcamp is echt een aanrader. Dank je wel Kelly tot de volgende keer

Kelly is de perfecte trainer

Paul A.

Aangemeld bij Bewegen met Kelly en had een geweldige bootcamples. Kelly is de perfecte trainer. Ze heeft haar les grondig voorbereid. Het was een combinatie van kracht- en cardio-oefeningen gericht op het hele lichaam. De les was uitdagend en een hele goede work-out, maar het heeft mij niet kapot gemaakt. Kelly paste de oefeningen voor de deelnemers aan, afhankelijk van hun conditie. Ze heeft een prettige stem, ze legde de oefeningen goed uit en corrigeerde meerdere keren mijn houding. Kelly is zelfverzekerd, energiek en zorgt voor een positieve stemming. Ze is een leuk persoon om mee te babbelen. Bedankt voor de geweldige les, Kelly.

Leuke leerzaam les

Ashley van de K.

Vandaag voor het eerst mee mogen doen met de Bootcamp. Het was erg leuk en leerzaam. Voor mij ook een hele goede motivatie om lekker bezig te zijn! Bedankt Kelly tot snel 🙂

De tijd vliegt voorbij

Irene ten D.

Voor de eerste keer een small group training bij Kelly gedaan! Dit is erg goed bevallen en fijn om met je hele lijf bezig te zijn! Hele goede begeleiding bij elke oefening en de tijd vliegt voorbij! Hele goede aanvulling op mijn hardlooptrainingen en lekker buiten. Heel fijn als je niet van drukke sportscholen houdt. Dus zeker doen!

Motiveert tot top prestaties

Anja K.

De bootcamp met Kelly was erg leuk. Kelly motiveert je prima tot topprestaties op een leuke kundige manier.

Afwisselende trainingen voor elke leeftijd

Peter P.

Bewegen met Kelly is geweldig!!! Via via bij Kelly terecht gekomen en vanaf het eerste moment zeer aandachtig begeleidt, tijdens de trainingen verliest Kelly je geen moment uit het oog en train je spiergroepen waar je voorheen nog nooit van had gehoord of gevoelt. Kelly haar trainingen zijn afwisselend en voor elke leeftijd toegankelijk ik raadt Kelly bij iedereen in mijn omgeving aan!

Goede work-out met de juiste belasting

Frank van den B.

De small group training gedaan met Kelly. Het was voor mij de eerste keer dus lette ze extra goed op het juist uitvoeren van de oefeningen. Haar enthousiasme is aanstekelijk! Goede workout met de juiste belasting. Aanrader!!

Houdingen en techniek worden gecorrigeerd

Gerard de G.

Kelly heeft een hele leuke en gevarieerde bootcamp gegeven. Kelly weet hoe de verschillende oefeningen technisch uitgevoerd moeten worden om het maximale effect te bereiken en corrigeert je houding en techniek indien nodig ook.

Als onervaren deelnemer zeer tevreden over de les

Monique V.

Goede uitleg en duidelijk wat je te doen hebt. Small group training gedaan bij Kelly. Ik als onervaren deelnemer ben zeer tevreden over deze lessen ! Ook de persoonlijke aandacht is helemaal top en Kelly is zeer motiverend ! Zeker een 100% aanrader om bij Kelly te komen bewegen ! Ik zeg doen !

Leuke pittige bootcamp les gevolgd

Martin W.

Gisteren een super leuke en pittige bootcamp gehad onder enthousiaste leiding van Kelly. Zeker voor herhaling vatbaar!

Kelly stimuleert je om mooie resultaten te behalen

Florence M.

Kelly is een top van een vrouw! Ze stimuleert je, ze weet wat ze doet, en kan je goed op weg helpen! Het is altijd een pain game party 😋 waar je uit eindelijk mooie resultaten uit kan halen. Ik zeg doen