Happy Customers

Wat vinden anderen

Motiverende bootcamp les

Anja K.

De bootcamp met Kelly was erg leuk. Kelly motiveert je prima tot topprestaties op een leuke kundige manier.

Tijd vliegt voorbij

Irene D.

Voor de eerste keer een small group training bij Kelly gedaan!
Dit is erg goed bevallen en fijn om met je hele lijf bezig te zijn! Hele goede begeleiding bij elke oefening en de tijd vliegt voorbij!
Hele goede aanvulling op mijn hardlooptrainingen en lekker buiten. Heel fijn als je niet van drukke sportscholen houdt. Dus zeker doen!

En dat met een big smile.

Saskia D.

Vanavond de small group-training gedaan. Pittig! Kelly let goed op of alles goed uitgevoerd wordt, geeft aanwijzingen om t nog beter te doen en moedigt aan om door te zetten….en dat met een big smile. Erg leuk om te doen!

En ook erg fijn om in de buitenlucht te sporten

Rohalt S.

Voor de eerste keer meegedaan met een les bootcamp. Erg leuk en leerzaam om te doen en mee te maken hoe zo’n les gaat. Gevarieerd programma met goede uitleg/instructie waarbij je ook geholpen en gecorrigeerd wordt om de oefening goed te kunnen doen !! En ook erg fijn om in de buitenlucht te sporten !!

Vandaag voor de eerste keer meegedaan met Bewegen met Kelly!

Jackie van A.

Het was een hele goeie leerzame workout!! Ben erg tevreden, werd goed uitgelegd en ook opgelet of we de oefeningen goed uitvoeren! Kan niet wachten op de volgende les! Doe graag weer mee!

Kelly heeft een hele leuke en gevarieerde bootcamp gegeven.

Gerard de G.

Kelly weet hoe de verschillende oefeningen technisch uitgevoerd moeten worden om het maximale effect te bereiken en corrigeert je houding en techniek indien nodig ook.

Haar enthousiasme is aanstekelijk!

Frank vd B.

De small group training gedaan met Kelly. Het was voor mij de eerste keer dus lette ze extra goed op het juist uitvoeren van de oefeningen. Haar enthousiasme is aanstekelijk! Goede workout met de juiste belasting. Aanrader!!