Happy Customers

Wat vinden anderen

Ik voelde mij de gehele dag top na de training

Mandy L.

Gisteren voor het eerst een Bootcamp les gevolgd bij Kelly! Dit was echt top!
Kelly weet je goed te motiveren om door te gaan als je bijna niet meer kan, geeft goede aanwijzingen en is erg professioneel. Ze is erg kundig in haar werk. De tijd vloog voorbij. Ik voelde mij heel de dag top na mijn training bij Kelly en is zeker voor herhaling vatbaar! Ik zeg zeker doen

Heerlijk sporten in de buitenlucht

Marte M.

Kelly is communicatief, kundig en -niet onbelangrijk- heel aardig. In de work-out geeft ze heel goede, afwisselende oefeningen voor diverse spiergroepen. Heerlijk om te sporten in de buitenlucht! 

Super les !

Astrid K.

Super les gehad vanavond. Normaal ga ik altijd naar de sportschool en moest ik ff uit mijn comfortzone. Maar heerlijk getraind. En de bootcamp is echt een aanrader. Dank je wel Kelly tot de volgende keer

Gevarieerde training met uitleg en hulp

Rohalt S.

Voor de eerste keer meegedaan met een les bootcamp. Erg leuk en leerzaam om te doen en mee te maken hoe zo’n les gaat. Gevarieerd programma met goede uitleg/instructie waarbij je ook geholpen en gecorrigeerd wordt om de oefening goed te kunnen doen !! En ook erg fijn om in de buitenlucht te sporten !!

Vandaag voor de eerste keer meegedaan met Bewegen met Kelly!

Jackie van A.

Het was een hele goeie leerzame workout!! Ben erg tevreden, werd goed uitgelegd en ook opgelet of we de oefeningen goed uitvoeren! Kan niet wachten op de volgende les! Doe graag weer mee!

Ik als groentje kan ook mee sporten bij Kelly

Amanda de G.

Bewegen met Kelly is echt een aanrader!!
Vandaag heb ik de small group les gevolgd, en dit was echt super leuk en motiverend om te doen. Kelly past de trainingen aan naar het niveau van de aanwezige sporters. En ze geeft duidelijke uitleg en tips over hoe je de oefeningen het beste uit kunt voeren. Waardoor zelfs ik als sport groentje alle oefeningen met plezier heb kunnen doen.

Het was een combinatie van kracht- en cardio-oefeningen gericht op het hele lichaam

Paul A.

Aangemeld bij Bewegen met Kelly en had een geweldige bootcamples. Kelly is de perfecte trainer. Ze heeft haar les grondig voorbereid. Het was een combinatie van kracht- en cardio-oefeningen gericht op het hele lichaam. De les was uitdagend en een hele goede work-out, maar het heeft mij niet kapot gemaakt. Kelly paste de oefeningen voor de deelnemers aan, afhankelijk van hun conditie. Ze heeft een prettige stem, ze legde de oefeningen goed uit en corrigeerde meerdere keren mijn houding. Kelly is zelfverzekerd, energiek en zorgt voor een positieve stemming. Ze is een leuk persoon om mee te babbelen. Bedankt voor de geweldige les, Kelly.